8909kelderzwam_lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Kelderzwambestrijding

De kelderzwam veroorzaakt ongemerkt veel schade aan hout in woningen en panden. Deze schimmel tast het hout zodanig aan dat het week wordt en zijn draagkracht verliest. Heeft u last van kelderzwam laat de Lagerweyprofessionals dan uw kelderzwamprobleem bestrijden om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Ideale leefomgeving

Kelderzwam heeft een voorkeur voor donkere, vochtige en slecht geventileerde ruimtes. Denk hierbij aan kruipruimtes, dakconstructies en bij lekkages. De kelderzwam groeit snel en tast zowel naald- als loofhoutsoorten aan.

Kelderzwambestrijding

Een belangrijk kenmerk van de kelderzwam is dat deze zwam het hout alleen inwendig aantast, terwijl het hout aan de oppervlakte intact blijft. Hierdoor is de kelderzwam vaak alleen door deskundigen te herkennen. De bestrijding van kelderzwam is ingrijpend. Daarom vereist dit bestrijdingsproces vakmanschap. Alleen dan kunt u definitief afrekenen met deze zwam.
Als u twijfelt of u te maken heeft met kelderzwam, neem dan gerust contact met ons op. Wij doen graag een vrijblijvende inspectie.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende