5182DSC_3836.jpg

Huiszwambestrijding

De huiszwam is een schimmel die schadelijk is voor het hout in woningen. Als hout verkleurt en zacht wordt, of als er een oranje poeder zichtbaar, is dan is de kans groot dat er huiszwam aanwezig is. Balken verliezen hun draagkracht waardoor vloeren kunnen doorzakken. Zwam veroorzaakt niet alleen schade aan panden, deze schimmel is ook slecht voor uw gezondheid. Zodra u last heeft van huiszwam, neem dan contact op met ons om uw huiszwamprobleem te bestrijden.

Ideale leefomgeving

Huiszwam groeit graag in een donkere, vochtige en slecht geventileerde omgeving. Kelders en ruimten met een hoge luchtvochtigheid en een minimale temperatuur van 15 graden Celsius zijn een ideale plaats voor huiszwam.

Huiszwambestrijding

Een huiszwambestrijding is ingrijpend en daarom alleen mogelijk met professionele bestrijding. Dit bestrijdingsproces vereist vakmanschap. Zo moet bijvoorbeeld voordat de bestrijding plaatsvindt eerst al het aangetaste hout en zwamresten worden verwijderd. Als u twijfelt of u te maken heeft met huiszwam, neem dan contact met ons op.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende