7714Drowa_Lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Drowa isolatiechips

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom besteedt Lagerwey bestrijding en bescherming veel aandacht aan preventie. Uitgangspunt hierbij is het in balans brengen van de luchtvochtigheid. Onze specialisten vullen uw kruipruimte of vochtige kelder met Drowachips. Deze innovatieve chips rekenen af met een hoge luchtvochtigheid en bieden tegelijkertijd goede isolatie.

Drowachips

Een laag van 30 centimeter Drowachips in de kruipruimte is al voldoende voor een optimale luchtvochtigheid. Maar wat doen Drowachips nu eigenlijk?
Vocht zoekt altijd het koudste punt op. Dat is de bodem van uw kruipruimte of kelder. Tegelijkertijd kan vocht bij temperatuursverschillen condenseren. Hierbij slaat het vocht tegen de onderkant van uw vloer. Dit is de ideale voedingsbodem voor zwammen. Als er Drowachips in uw kruipruimte liggen, stuit het vocht bij condensatie op weerstand en slaat weer terug naar de bodem. Zo houden de Drowachips de onderkant van uw vloer droger en warmer. Zo hebben zwammen geen kans meer in uw woning.

Heeft u interesse in een preventieve behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw situatie.

     

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende