Ongediertebestrijding door Lagerwey uit Veenendaal

Veenendaal is op het eerste gezicht een niet al te opvallend dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Maar niets is minder waar. De historie van Veenendaal wordt sterk bepaald door de sigarenindustrie en de textielindustrie. Tegenwoordig staat Veenendaal bekend als ICT-stad en authentiek winkelhart voor de regio. Daarnaast is het hoofdkantoor van Lagerwey bestrijding en bescherming hier te vinden. Lagerwey heeft succesvolle ervaringen met ongedierte bestrijding in Veenendaal.

Ongediertebestrijding in Veenendaal

Ook Veenendaal heeft te maken met ongedierte. Of het nu mollen, muizen of huisboktorren zijn, deze stad ontsnapt er helaas niet aan. Het ongedierte komt voor in woonwijken, maar ook in bedrijfspanden. Lagerwey bestrijding en bescherming heeft ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in Veenendaal.

Huiszwam in huurwoning

Tijdens een inspectie van een tussenwoning in Veenendaal constateerden onze specialisten huiszwam. Vervolgens hebben wij een succesvolle bestrijding uitgevoerd en preventiemaatregelen genomen. Door middel van bouwkundige werkzaamheden hebben we de woning weer bewoonbaar gemaakt voor huurders.

Zie hier onze film over huiszwam.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende