Ongediertebestrijding Utrecht door Lagerwey

Utrecht is de vierde grote stad van Nederland. Kenmerkend voor Utrecht is haar historische centrum. Zo dankt de stad haar bijnaam aan de Dom van Utrecht met zijn 112 meter hoge Domtoren. De Domstad is veelzijdig en biedt bezoekers naast prachtige historische gebouwen, tal van musea, theaters, evenementen en festivals. Kortom: Utrecht bruist. Lagerwey heeft ruime ervaring op het gebied van ongedierte bestrijding in de bruisende stad Utrecht.

Ongediertebestrijding in Utrecht

In onze bruisende Domstad is ongedierte helaas geen zeldzaam verschijnsel. Van zwam tot wesp en van houtworm tot mier. Het ongedierte komt voor in woonwijken, maar ook in monumentale panden. Lagerwey bestrijding en bescherming heeft ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in Utrecht.

Inspectie Spoorwegmuseum

Het spoorwegmuseum in Utrecht had het vermoeden dat er houtworm in een antieke carrousel aanwezig was. Daarom voerden onze specialisten een inspectie uit. Deze carrousel van meer dan 100 jaar oud werd opgebouwd in verband met het winterstation. Om dit antieke juweeltje niet te beschadigen, hebben wij een succesvolle hittebehandeling uitgevoerd. Naast deze carrousel hebben wij ook diverse andere kleine objecten behandeld. Dit om eventuele besmetting van andere oude objecten te voorkomen. Wij laten u graag een foto van het project zien.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende