Ongediertebestrijding Rotterdam door Lagerwey

Rotterdam is wereldwijd vooral bekend vanwege de haven van Rotterdam. Deze haven behoort dan ook tot één van de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Maar de Maasstad heeft meer te bieden. Zo is er veel moderne architectuur te zien in de stad. Daarnaast is Rotterdam natuurlijk ook bekend vanwege de Euromast, de Erasmusbrug en de kubuswoningen. Ook in de haven van Rotterdam is er ongediertebestrijding nodig.

Ongediertebestrijding in Rotterdam

In deze moderne havenstad is ongedierte helaas geen zeldzaam verschijnsel. Van houtworm tot rat en van spinthoutkever tot zwam. Ook Rotterdam heeft te maken met ongedierte. Net als in andere steden komt het ongedierte gewoon voor in de woonwijken. Maar in Rotterdam is er soms ook ongediertebestrijding nodig in de haven. Zo kunnen containers met meubels ongemerkt houtaantasters bevatten. Bij de bestrijding van dit ongedierte is het van belang dat de lading zo min mogelijk schade oploopt. Lagerwey bestrijding en bescherming heeft ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in steden zoals Rotterdam.

Preventie-advies

Onze specialisten beschikken niet alleen over vakkennis, maar denken ook actief met u mee. Zo bestrijden wij niet alleen het ongedierte, maar zoeken ook naar de oorzaak. Zodra we die gevonden hebben, geven we u praktische tips om te voorkomen dat u nog een keer last krijgen van ongedierte. Uiteraard kunnen we u ondersteunen bij de uitvoering van preventietips.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende