Ongediertebestrijding Arnhem door Lagerwey

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Deze historische stad wordt voor het eerst genoemd in 893. Al in 1233 ontving Arnhem stadsrechten. In de Tweede Wereldoorlog is de stad tijdens de slag om Arnhem grotendeels verwoest. Na de oorlog is Arnhem weer opgebouwd en tegenwoordig staat de stad bekend om haar veelzijdigheid. Van het Nederlands Openluchtmuseum tot de korenmarkt en van het Musis Sacrum tot Burgers’ Zoo.

Ongediertebestrijding in Arnhem

Ook Arnhem heeft te maken met ongedierte. Of het nu mollen, muizen of huisboktorren zijn, deze stad ontsnapt er helaas niet aan. Het ongedierte komt voor in woonwijken, maar ook in monumenten en bedrijfspanden. Lagerwey bestrijding en bescherming heeft ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in Arnhem.

Spinthoutkever bestrijding

In de Safari Corner van Burgers’ Zoo veroorzaakte de spinthoutkever een actieve aantasting van de spantbenen en de dakconstructie. Deze aantasting kwam aan het licht vlak voor de opening van de Safari Corner. Om de aftimmeringen en gelakte balken niet te beschadigen hebben wij een succesvolle hittebehandeling uitgevoerd. Omdat de Safari Corner grenst aan het giraffenverblijf voerden onze specialisten dit project uit in nauw overleg met de dierenartsen van Burgers’ Zoo. Wij laten u graag foto’s van dit project zien.
 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende