Ongediertebestrijding Amsterdam door Lagerwey

Amsterdam kent veel verrassende historische en hedendaagse bezienswaardigheden. Van musea tot pittoreske markten en van het concertgebouw tot de bekende grachtenpanden. Allemaal internationaal bekende trekpleisters. Het beschermen van deze monumenten tegen ongedierte is daarom erg belangrijk. Lagerwey heeft veel ervaring als het gaat om ongediertebestrijding in en rondom monumenten.

Ongediertebestrijding in Amsterdam

In onze bruisende hoofdstad is ongedierte geen zeldzaam verschijnsel. Van muis tot huisboktor en van kakkerlak tot zwam. Het ongedierte komt voor in woonwijken, maar ook in monumentale panden. Elke situatie vraagt om een eigen ongediertebestrijdingsaanpak. Zo is het bij de bestrijding van ongedierte in een woonwijk van Amsterdam belangrijk om de overlast voor de bewoners en de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Terwijl bij de bestrijding van ongedierte in een van de monumentale panden van Amsterdam het behoud van het authentieke karakter centraal staat. Lagerwey bestrijding en bescherming heeft ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in steden zoals Amsterdam.

Preventie-advies

Onze specialisten beschikken niet alleen over vakkennis, maar denken ook actief met u mee. Zo bestrijden wij niet alleen het ongedierte, maar zoeken ook naar de oorzaak. Zodra we die gevonden hebben, geven we u praktische tips om te voorkomen dat u of uw buren nog een keer last krijgen van ongedierte. Uiteraard kunnen we u ondersteunen bij de uitvoering van preventietips.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende