Ongediertebestrijding door Lagerwey uit Amersfoort

Amersfoort verrast haar bezoekers met de veelzijdigheid van de stad. De middeleeuwse binnenstad met grachtenstelsel telt ruim 400 rijksmonumenten. De geboortestad van Piet Mondriaan telt daarnaast ook diverse musea. Van het Armando Museum tot het Kamp Amersfoort. Een levendig winkelhart en het De Flint Theater maken het plaatje compleet.

Ongediertebestrijding in Amersfoort

Helaas ontkomt ook Amersfoort niet aan het ongedierte. Van wespen en muizen tot papiervisjes en huisboktorren. Het ongedierte kan, soms ongemerkt, veel schade aanrichten in monumentale panden, woonwijken en musea.

Elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Zo is het bij de bestrijding van ongedierte in een woonwijk belangrijk om de overlast voor de bewoners en de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Terwijl bij de bestrijding van ongedierte in een monumentaal pand of museum het behoud van het authentieke karakter centraal staat. Lagerwey bestrijding en bescherming heeft ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in steden met een veelzijdig karakter zoals Amersfoort.

Preventie-advies

Onze specialisten beschikken niet alleen over vakkennis, maar denken ook actief met u mee. Zo bestrijden wij niet alleen het ongedierte, maar zoeken ook naar de oorzaak. Zodra we die gevonden hebben, geven we u praktische tips om te voorkomen dat u nog een keer last krijgen van ongedierte. Uiteraard kunnen we u ondersteunen bij de uitvoering van preventietips.
 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende