8222Vogelgel_Lagerwey_3.jpg

Bird Free Gel: gifvrije en adequate vogelwering

Bird Free Gel is een gifvrij en innovatief vogelweringssysteem. De vogels in en om uw gebouw of woning worden geweerd, maar de gel is niet schadelijk voor de dieren. De gel werkt als optische illusie, omdat het er voor vogels uitziet alsof de gel in brand staat. Dankzij de hoogwaardige olie in de gel wordt dit schrikeffect voor vogels vergroot. Wanneer een vogel toch probeert terug te keren, zal de plakkerige gel vervelend aanvoelen, waardoor de vogel niet snel terugkeert.

Toepassing van Bird Free Gel

De natuurlijke oliën in de gel zorgen ervoor dat dit systeem waterproof is en niet verdampt. Bird Free Gel is bestand tegen extreme weersomstandigheden en wisselende temperaturen. Dit vogelweringssysteem wordt bijvoorbeeld ingezet in en op gebouwen bij (lucht)havens, overheidsgebouwen en stations.

Vogelwering van Lagerwey bestrijding & bescherming

Lagerwey bestrijding & bescherming adviseert u graag bij het gebruik van de Bird Free Gel. Dankzij een vakkundige aanpak zullen de vogels nieuwe broed- en slaapplaatsen zoeken, ver van uw woning of gebouw. Na zo’n drie dagen bent u helemaal van de vogeloverlast af.

Neem contact op voor advies van onze experts voor uw situatie, een offerte op maat of voor meer informatie.

 

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende