7106Lagerwey_vogelwering_1.jpg

Vogeloverlast voorkomen met vogelweringssystemen

Vogels in en om uw woning of gebouwen die u beheert (bijvoorbeeld als VvE), kunnen voor flink wat overlast zorgen. Denk aan nesten en uitwerpselen van bijvoorbeeld stadsduiven die het pand aantasten. Deze aantasting kan er zelfs voor zorgen dat u onderdelen moet repareren of vervangen. Daarnaast kunnen de vogels ziektes en bijvoorbeeld mijten, parasieten of bacteriën bij zich dragen. Hierdoor nemen de risico’s op meer ongedierte toe. De schade en financiële gevolgen wilt u natuurlijk het liefst voorkomen.

Vogelwering van Lagerwey bestrijding & bescherming

Lagerwey bestrijding & bescherming biedt diverse vogelweringssystemen voor alle soorten vogels. Zo rekent u structureel af met vogeloverlast in en om uw kantoorpand, woning of bedrijfshal. De oplossingen van Lagerwey bestrijding & bescherming:

Bird Free Gel
Duivenpinnen
Avishock
Spandraden
Specialistisch gespannen netten

De professionals van Lagerwey installeren de systemen door heel Nederland en geven vakkundig advies voor een vogelvrij pand. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een vogelweringssysteem? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende