Training Houtbescherming

Lagerwey heeft jarenlange ervaring op het gebied van Houtbescherming. Wij zien het als onze missie om u te helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw onderneming. Daarom bieden wij u onze training Houtbescherming aan.

De eerstvolgende training is op:

Woensdag 15 juni  2017 om 13.00 

Meld u nu aan.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die een rol speelt bij het signaleren van zwam of andere houtaantastende schimmels. Denk hierbij aan:

  • Makelaars
  • Bouwkundig inspecteurs
  • Bouwbedrijven
  • Woningbouwcorporaties
  • Enz.

 

Programma

Tijdens de training leren de deelnemers de meest voorkomende houtaantastende schimmels herkennen, maar leren ze ook de manier waarop ze deze houtaantastende schimmels kunnen herkennen. Uiteraard wordt er gewerkt met concrete praktijkvoorbeelden. Eenvoudige voorbeelden bij de vraag: “Hoe is het mogelijk dat zwam verward wordt met een spinnenweb?”

Doel

Na de training kunnen de deelnemers de verschillende soorten zwam en hun kenmerken herkennen (signalering). Zo kunnen de deelnemers in een vroeg stadium al signaleren of er extra expertise moet worden ingezet (risicoselectie). Hierdoor kunnen onnodige kosten worden voorkomen.

Tevens bent u in de gelegenheid om onderling ervaring en expertise uit te wisselen. Dat verhoogt het rendement van de training.

Certificaat

Na de training Houtbescherming ontvangen de deelnemers een deelnemerscertificaat.

Duur en locatie

De training omvat een dagdeel theorie. We hebben een compleet ingerichte trainingsruimte in Veenendaal, maar desgewenst verzorgen we de training bij u op locatie.

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor de training Houtbescherming of wilt u meer informatie?
Bel 0318-57 28 59 of mail ons. We vertellen u er graag meer over.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende