2907Lagerwey_bestrijding_en_bescherming_woningbouw.jpg

Veilig en gezond wonen 

Uw doel is om uw huurders veilig, gezond en zorgeloos te laten wonen. Daarbij kunt u geen ongedierte gebruiken. Dat is logisch. De specialisten van Lagerwey bestrijding & bescherming ondersteunen u graag bij het ongediertevrij houden van uw woningen. Waar dit kan, doen wij dit op een milieuvriendelijke en duurzame manier.

Snelle bestrijding

Bij een melding van ongedierte reageren onze specialisten direct. Met één telefoontje naar uw vaste contactpersoon is uw melding in deskundige en betrouwbare handen. Wij zorgen ervoor dat er nog dezelfde dag een specialist ter plaatse is om de situatie te bekijken. Als het nodig is, starten we direct met een duurzame bestrijding.

Communicatie

Wij doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. Zo verzorgen wij ook de communicatie met uw bewoners. Wij nemen via brief of telefoon contact met uw bewoners op, zodat zij op de hoogte zijn van wat er gaat gebeuren. Uiteraard staan onze specialisten ook klaar om alle vragen te beantwoorden.

Totaaloplossing

Wij verzorgen niet alleen de bestrijding van ongedierte. Zijn er na een bestrijding bouwkundige werkzaamheden nodig, dan voeren onze specialisten na overleg met u deze werkzaamheden ook uit. Daarnaast nemen wij preventieve maatregelen. Zo kunnen uw huurders weer veilig en gezond wonen.

Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u en uw huurders kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een
vrijblijvend gesprek en inventarisatie.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende