6215Inspectie_Lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Voedselveiligheid

Elke ondernemer in de food en horeca is dagelijks bezig met optimale voedselveiligheid. Uw klanten verwachten een hygiënisch, smaakvol en veilig product. Dat is logisch. De specialisten van Lagerwey bestrijding & bescherming ondersteunen u graag bij het handhaven van de voedselveiligheid.

Inspecties

Certificeringen en regelgeving geven de consument de garantie dat het voedsel veilig is. Onze specialisten kennen de regels die gelden voor HACCP, AIB, BRC en GMP. Wij voeren regelmatig zorgvuldige inspecties uit. De bevindingen leggen wij vast in een logboek. Daarnaast denken we actief mee hoe u kunt blijven voldoen aan de vastgestelde normen. Op de pagina over HACCP-richtlijnen vindt u meer informatie.

Preventie

Samen met u schrijven en implementeren wij uw eigen IPM (Integrated Pest Management) plan. Hierbij ligt de nadruk op preventie. Onze eigen specialisten met een bouwkundige achtergrond bekijken de mogelijkheden om het ongedierte buiten te sluiten. Daarnaast starten we met een actieve, veilige en gifloze preventieaanpak in uw bedrijf. Op de pagina over IPM-richtlijnen vindt u hier meer over.

 

Snelle, effectieve bestrijding

Komt er toch ongedierte bij u binnen? Onze specialisten komen na uw melding direct in actie. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse voor een effectieve bestrijding. Zo heeft u zo min mogelijk last van deze indringers. Wist u dat wij ook heel snel kunnen reageren bij vliegenoverlast?

Bent u benieuwd wat onze specialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende