Projecten van Lagerwey voor bedrijven en industrie

Lagerwey bestrijding en bescherming ontwikkelt en implementeert dagelijks IPM plannen op maat. Van zakelijke dienstverlening tot recreatie en van logistiek tot industrie. Onze specialisten zijn thuis in alle sectoren en kennen de regelgeving waar u mee te maken heeft. Wij doen er alles aan om u een veilige productie en werkomgeving te bieden.

Recente projecten

Lagerwey realiseerde recent diverse projecten voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Papiervisjes in het archief

Tijdens een inspectie van het archief van een bank in Midden-Nederland constateerden onze specialisten papiervisjes. Vervolgens hebben wij in dit archief een succesvolle hittebehandeling uitgevoerd. Dankzij deze bestrijdingsmethode gebaseerd op warmte blijft het archief behouden, terwijl het ongedierte definitief is verdwenen. Wij laten u graag foto’s van het project zien.

Spinthoutkever safari corner

Dierenpark Burgers Zoo kreeg te maken met een aantasting van de dakconstructie van de safari corner. Daarnaast had ook de trap in het nabijgelegen restaurant last van de spinthoutkever.
Bij dit project hadden we te maken met extreme tijdsdruk in verband met de opening van de safari corner. Daarnaast bevindt het gebouw zich naast het verblijf van de giraffen. Er was dus vooraf intensief overleg met de dierenartsen om de veiligheid van de dieren te waarborgen.

Om de aftimmering en de gelakte balken niet te beschadigen en de veiligheid van de giraffen optimaal te garanderen, hebben we een succesvolle hittebehandeling uitgevoerd. Wij laten u graag foto’s van het project zien.

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende