2793Lagerwey_FSC_1.jpg

FSC-certificaat

Het FSC®-certificaat is het oudste en bekendste certificeringssysteem voor verantwoord bosbeheer. Alleen bosbeheerders en bedrijven die aan strenge criteria voldoen, ontvangen het FSC®-keurmerk. De certificering wordt uitgevoerd door een onafhankelijke specialist. Lagerwey bestrijding en bescherming is de eerste binnen de branche die beschikt over het FSC®-certificaat.

Duurzame aanpak

Lagerwey bestrijding en bescherming is een milieuvriendelijke en duurzame partner op het gebied van ongediertebestrijding. Zo werken onze specialisten zo veel mogelijk met milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden. Maar onze focus op duurzaamheid gaat verder. Zo gebruiken wij bij onze bouwkundige werkzaamheden uitsluitend hout uit bossen die op een verantwoorde manier zijn beheerd. Op deze manier levert Lagerwey bestrijding een actieve bijdrage aan de duurzame bestrijding.

Keurmerk

Het FSC®-certificaat garandeert klanten van Lagerwey bestrijding en bescherming dat wij er alles aan doen om de duurzame keten in stand te houden. Daarnaast is Lagerwey bestrijding en bescherming partner van FSC® Nederland. Als partner ondersteunen wij FSC® Nederland bij haar werkzaamheden om van hout en papier uit goed beheerde bossen een vanzelfsprekendheid te maken en leveren een bijdrage aan de bescherming van de bossen wereldwijd.

 


 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende