Effectieve aanpak

Dagelijks werken de specialisten van Lagerwey bestrijding en bescherming door het hele land aan een snelle en effectieve bestrijding van ongedierte en zwam. Hierbij ligt de nadruk op een definitieve, duurzame oplossing. Wij doen er alles aan om u niet alleen nu, maar ook in de toekomst te beschermen tegen ongedierte en zwam.

Persoonlijk

Ongedierte en zwam in een woning, kantoor of bedrijfspand is niet prettig en kan vragen oproepen. Dat is logisch. Wij nemen daarom altijd eerst de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Voordat wij beginnen aan de bestrijding leggen we uit wat we gaan doen, zodat u, uw medewerkers of uw huurders weten wat er gaat gebeuren. Daarnaast geven we advies hoe het ongedierte en zwam in de toekomst buitengesloten kan worden.

Duurzaam

Lagerwey bestrijding en bescherming heeft een toonaangevende positie in de markt op het gebied van innovaties. Onze specialisten zijn altijd op zoek naar vernieuwende, duurzame methodes om ongedierte en zwam te bestrijden. Daarnaast werken wij met PEFC-gecertificeerde producten en zijn we FSC-gecertificeerd. Zo werken we aan een veilige woon- en werkomgeving en bevorderen tegelijkertijd de duurzaamheid.

Professionals

Onze specialisten zetten hun vakmanschap graag voor u in. Alle professionals werken volgens de strengste veiligheidsnormen. Dankzij voortdurende bijscholing zijn wij op de hoogte van de meest actuele bestrijdingsmethodes. Lagerwey bestrijding en bescherming beschikt over het VCA-certificaat en is aangesloten bij de branchevereniging NVPB.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende