4295lagerwey_bestrijding_en_bescherming_veenendaal.jpg

Lagerwey bestrijding & bescherming

Ongedierte in uw huis, de woningen die u verhuurt, bedrijfspand of antieke meubelstuk stelt u voor een onverwachts probleem. Hoe groot is de schade? Hoe krijgt u die ongewenste bewoners weg? Hoe voorkomt u dat het ongedierte nog een keer terugkomt? Allemaal vragen die u het beste kunt stellen aan ongediertebestrijdingsspecialist Lagerwey.

Effectief, duurzaam en persoonlijk. Dat is de ongediertebestrijdingsaanpak van Lagerwey bestrijding & bescherming. Van houtworm tot zwam en van huisboktor tot muis. Wij zijn pas tevreden als het ongedierte definitief is verdwenen. Om dit resultaat te bereiken werken onze professionals, zo veel mogelijk, met innovatieve, milieuvriendelijke technieken.

Preventie

Ongediertepreventie is een vast onderdeel van onze bestrijdingsmethode. Wij bestrijden niet alleen het ongedierte voor u, maar pakken ook de oorzaak aan. Zijn er bouwkundige werkzaamheden nodig om definitief af te rekenen met het ongedierte? U kunt erop rekenen dat onze specialisten u ook deze zorg uit handen nemen.

Lagerwey totaaloplossing

Afspraak is afspraak. Lagerwey bestrijding & bescherming doet al sinds 1986 wat ze belooft en denkt actief met u mee. Onze professionals voeren de bestrijding en preventie zeer zorgvuldig en effectief uit. Van inspectie tot bouwkundige werkzaamheden. Zo kunt u erop rekenen dat u na een behandeling tegen ongedierte weer veilig gebruik kunt maken van uw vertrouwde woon- of werkomgeving. Kortom, Lagerwey bestrijding & bescherming biedt u de totaaloplossing bij ongediertebestrijding.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende