8328Kakkerlak_Lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Ongediertebestrijding door Lagerwey

Effectief, duurzaam en persoonlijk. Dat is de ongediertebestrijdings aanpak van Lagerwey bestrijding & bescherming. Van mieren en muizen tot vliegen en wespen. Wij staan garant voor een woon- en werkomgeving die vrij is van ongedierte.

Totaaloplossing

Preventie is standaard onderdeel van onze ongediertebestrijding. Wij verwijderen dus niet alleen het ongedierte, maar pakken ook de oorzaak aan. Hierbij werken we vanuit het Integrated Pest Management plan (IPM). Onze specialisten met een bouwkundige achtergrond denken breed en komen met creatieve oplossingen zodat ongedierte geen kans krijgt. Wij ondersteunen u graag bij het uitvoeren van preventieve maatregelen.

Bestrijden van ongedierte

Ongedierte is er in alle soorten en maten. Het kan door de een gezien worden als overlast, terwijl een ander het niet storend vindt. De bestrijding van elk ongedierte afzonderlijk heeft een eigen aanpak nodig. Sommige overlastgevende dieren die bestempeld worden als ongedierte, mogen alleen geweerd worden en niet bestreden. Wilt u meer informatie over de kosten van ongediertebestrijding, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onderstaand is een overzicht gegeven van de verschillende soorten ongediertebestrijding die Lagerwey doet.
 

Brochure
Plaagdierbestrijding

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende