7358Huisvlieg_lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Vliegenbestrijding

Vliegen zijn algemeen bekend. De dikke, harige exemplaren komen in elke kamer wel eens voor. In de volksmond worden zij bromvliegen genoemd. Maar eigenlijk zijn het in de meeste gevallen kamervliegen of vleesvliegen. Hoewel ze er onschuldig uitzien, kunnen zij wel gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Reden genoeg om onze professionele vliegenbestrijders in te schakelen om uw vliegenprobleem op te lossen.

Ideale leefomgeving

Een vlieg kan 600 tot 2000 eitjes leggen. Zij leggen de eitjes het liefst op plaatsen waar natuurlijke afvalproducten voorkomen zoals mesthopen, vuilnisemmers of in de aarde bij planten. Een vleesvlieg legt zijn eitjes ook in rottende stoffen zoals kadavers. Vervolgens ontwikkelen vliegen zich op beschutte plaatsen tot een volwassen vlieg.

Net als veel plaagdieren draagt een kamervlieg bacteriën bij zich. Wanneer de kamervlieg in aanraking komt met voedingsmiddelen, bestaat de kans dat deze bacteriën in het voedsel terechtkomen. Deze ziektekiemen kunnen een gevaar vormen voor de volksgezondheid.

Vliegenbestrijding

Naast dat vliegen ziektes overbrengen, zijn ze vooral ook hinderlijk voor de mens. Zeker wanneer er niet op tijd bestrijding tegen de vliegen wordt ingezet, kan een vliegenplaag ontstaan. Het bestrijden van vliegen kan eenvoudig door het plaatsen van horren voor geopende ramen en deuren. Helaas bieden horren geen 100% garantie. Daarom zijn vliegenmeppers, lijmvallen of elektrische insectenvangers slimme tools in het bestrijden van vliegen. Daarnaast is het belangrijk om voedingsmiddelen goed afgesloten te bewaren en zo kort mogelijk open op tafel te zetten.

Vormen de vliegen een ware plaag? Neem dan contact op met een professionele vliegenbestrijder. Effectieve bestrijdingsmiddelen mogen namelijk alleen gebruikt worden door professionals met speciale papieren.

Heeft u last van vliegen? De specialisten van Lagerwey bestrijding & bescherming bestrijden de vliegen graag voor u. Uiteraard krijgt u van ons ook een preventieadvies.


Terug naar Ongediertebestrijding door Lagerwey
 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende