2502Mollen_lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Mollenbestrijding

Mollenbestrijding is noodzakelijk omdat mollen veel schade aanrichten in tuinen en landbouwgronden. Mollen leven solitair en zijn te herkennen aan hun zwarte, blauwzwarte vacht en spitse snuit. Hoewel ze heel slecht kunnen zien, zijn hun gehoor en reuk wel heel scherp.

Ideale leefomgeving

Mollen voelen zich het meest thuis in grond die geschikt is om te graven en waar voldoende regenwormen zitten. Dit zijn vaak waterrijke streken. Om zo min mogelijk last te hebben van bewerking van de grond, graaft een mol zijn schuilplaats het liefst onder hekwerken, afrasteringen of aan de slootkant.

Mollenbestrijding

De zelf gegraven gangen vormen een zeer uitgebreid gangenstelsel van soms wel 150 meter. Wist u dat één mol in ongeveer één jaar vijf kruiwagens grond verplaatst? Daarmee zorgen zij voor veel schade aan grasvelden en landbouwgronden. Reden genoeg dus om mollen te bestrijden.

Een mollenvrij terrein is alleen haalbaar met hulp van een deskundige mollenbestrijder. Effectieve bestrijdingsmiddelen mogen namelijk alleen worden gebruikt door professionals met speciale papieren. Een deskundige ondersteunt u niet alleen in de bestrijding van de mollen, hij denkt ook actief mee om mollenoverlast in de toekomst te voorkomen. Pas dan is het bestrijden van mollen echt effectief.

Heeft u last van mollen? De specialisten van Lagerwey bestrijding & bescherming bestrijden de mollen graag voor u. Uiteraard krijgt u van ons ook een preventieadvies.
 

Terug naar Ongediertebestrijding door Lagerwey
 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende