8404Houtworm_Lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Bestrijden houtworm door Lagerwey

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het efficiënt en effectief bestrijden van houtworm. Wij geven u graag een korte impressie wat er bij de bestrijding van houtworm komt kijken.

Inspectie

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij zo snel mogelijk naar u toe voor een grondige inspectie. Onze specialisten kijken hierbij vooral naar de bouwkundige staat van het aangetaste hout. Wij maken ter plekke een inspectierapport en een offerte voor u. Uiteraard beantwoorden wij dan ook graag al uw vragen over de bestrijding van houtworm. Na goedkeuring van de offerte kunnen onze specialisten binnen een week starten met de bestrijding van houtworm.

Bestrijding

Bij de bestrijding van houtworm beginnen onze specialisten met het stofvrij maken van het aangetaste hout. Vervolgens behandelen we het schone oppervlak met een speciaal verduurzamingsmiddel. Deze stof trekt 1 à 1,5 centimeter in het hout en doodt alle aanwezige houtwormen. Daarnaast nemen we preventieve maatregelen, zodat u definitief afrekent met deze houtaantasters.

Tijdens de houtwormbestrijding werken onze specialisten volgens de strengste veiligheidsnormen. U kunt daarom tijdens de bestrijding geen gebruikmaken van uw woning. Direct na de bestrijding starten wij met grondige ventilatie. Na minimaal 4 uur kunt u uw woning weer gebruiken. Het is wel verstandig om dan nog even te blijven ventileren in verband met de geur. Lagerwey bestrijding & bescherming geeft 10 jaar garantie op de bestrijding van houtworm. Voor meer informatie over de kosten van houtworm bestrijden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende