6238Bedwantsen_Lagerwey_bestrijding_en_bescherming.jpg

Behandelingsprocedure

Hittebehandeling is een duurzame en specialistische bestrijdingsmethode. Daarom werken onze specialisten zeer zorgvuldig en zorgen zij voor een goede voorbereiding. Dit is van belang voor de juiste behandeling. Lagerwey bestrijding & bescherming doet er alles aan om u tijdens de voorbereidingen voor de hittebehandeling zo min mogelijk te storen in uw normale leef- of werkpatronen. Meer details hierover vindt u op de pagina veelgestelde vragen.

Allereerst komt een van onze deskundigen bij u voor een inspectie. Naar aanleiding van zijn constateringen bespreekt hij met u wat de mogelijkheden zijn.

De volgende stap is het schrijven van een plan van aanpak. In dit plan beschrijven wij kort en duidelijk welke werkzaamheden wij voor u zullen uitvoeren. Dit is de basis voor een offerte. Wij bespreken de offerte graag persoonlijk met u.

Gaat u akkoord met de offerte, dan starten wij de voorbereidingen en is uw huis of object binnenkort vrij van ongedierte. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voorbereiding hittebehandeling

Voordat de voorbereidingen starten geven onze specialisten u graag een heldere uitleg over wat er precies gaat gebeuren. Hierbij heeft u uiteraard alle ruimte om uw vragen te stellen.
De voorbereidingen voor een hittebehandeling duren gemiddeld enkele dagen. Dit is afhankelijk van het te behandelen object. Tijdens de voorbereidingen kunt u in veel gevallen gewoon gebruikmaken van de ruimtes. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw normale leef- of werkpatroon.

Activiteiten

De eerste stap in de voorbereiding is het bouwen van een isolatiecontainment. De specialisten van Lagerwey bestrijding & bescherming pakken de aangetaste ruimtes en/of objecten in met isolatiezeilen. Vervolgens bouwen wij de hittebehandelingsinstallatie op. In het containment hangen we ruimte- en hygrosensoren. Deze sensoren zijn essentieel om de temperatuur en luchtvochtigheid te monitoren en aan te sturen. Daarnaast plaatsen we temperatuursensoren in het aangetaste hout. Hiermee volgen onze specialisten tijdens de behandeling de temperatuur in het hout op de voet. Als alle voorbereidingen zorgvuldig zijn uitgevoerd, kan de behandeling beginnen.

Behandeling

Bij Lagerwey bestrijding & bescherming staan veiligheid, effectiviteit en betrouwbaarheid centraal. Daarom voeren wij de hittebehandeling zeer zorgvuldig uit. Tijdens de behandeling kunt u geen gebruikmaken van de aangetaste ruimtes. Daarom adviseren wij u om dan enkele dagen ergens anders te verblijven.

Zorgvuldig

We starten de hittebehandeling door de temperatuur in de containment langzaam op te voeren. Dit doen wij in fases die zorgvuldig gecontroleerd worden. Zo is de kans op schade minimaal. Tijdens het opwarmen monitoren onze specialisten de temperatuur en vochtigheid nauwkeurig. Dit doen zij met computergestuurde apparatuur. Hierop is vooraf al de maximale temperatuurstijging per uur en minimale luchtvochtigheid ingesteld. 
Mocht er onverhoopt iets gebeuren dat niet vooraf is ingesteld, dan schakelt de machine zichzelf uit. Uiteraard ontvangen onze specialisten dan direct een foutmelding via sms. Wij reageren hier meteen op, zodat het verhittingsproces zo snel mogelijk weer hervat kan worden.
Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, houden wij de ruimtes of objecten minimaal één uur op dezelfde temperatuur. Dan zijn wij er zeker van dat alle ongedierte dood is. Vervolgens laten onze specialisten de temperatuur gefaseerd dalen tot normale waardes.

Totaaloplossing

Zodra de temperatuur weer op het normale niveau is, breekt Lagerwey bestrijding & bescherming de installatie en de isolatiecontainment weer voor u af. Wij zorgen ervoor dat uw behandelde ruimtes of objecten weer klaar zijn voor gebruik. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

 

 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende