5076Hittebehandeling_Lagerwey_bestrijding_en_bescherming_1.jpg

Hittebehandeling

In de ongediertebestrijding wordt veel gewerkt met bestrijdingsmiddelen en chemicaliën. Lagerwey bestrijding & bescherming ontwikkelde een unieke, milieuvriendelijke behandelingsmethode: hittebehandeling.
De hittebehandelingsmethode van Lagerwey bestrijding & bescherming werkt volgens het principe van verhitting. Onze specialisten verhitten een ruimte of object dat is aangetast door houtaantasters. Een uur verwarmen op 50 tot 55 graden Celsius is voldoende om definitief af te rekenen met elke levensfase van dit ongedierte. Omdat er geen chemicaliën nodig zijn, is deze bestrijdingsmethode veilig voor u en uw eigendommen.

Breed inzetbaar

Hittebehandeling is een vernieuwende, duurzame oplossing om af te rekenen met ongedierte. Van houten constructies in panden en trappen tot monumenten en (antieke) meubelstukken. Onze specialisten maken ze vrij van ongedierte zonder de ruimte of het object zelf aan te tasten. Een hittebehandeling kan zowel voor bedrijven als particulieren ingezet worden. 
Wij denken graag met u mee of deze milieuvriendelijke bestrijdingsmethode ook in uw situatie ingezet kan worden.

Houtaantasters bestrijden met warmte is een vernieuwde methode met respect voor het milieu en uw eigendommen. Lagerwey bestrijding & bescherming laat u graag nader kennismaken met de hittebehandeling.

Effectief

Hittebehandeling is zeer effectief in de bestrijding van ongedierte. Deze methode is gebaseerd op het principe van verhitting en uitdroging. Door het verwarmen tot 55 graden Celsius stollen de eiwitten in het lichaam van het ongedierte. Dit veroorzaakt een onomkeerbare verandering in het DNA van het aanwezige ongedierte. Hittebehandeling rekent zo definitief af met alle levensfases van ongedierte.

Vriendelijk

Hittebehandeling is niet alleen milieuvriendelijk, ook uw eigendommen lijden niet onder de behandeling. Onze specialisten verzorgen alle voorbereidingen voor u tot in het kleinste detail. Vervolgens voeren wij de behandeling zorgvuldig uit, zodat er geen schade ontstaat aan uw eigendommen. Na de behandeling kunt u direct uw gewone leef- of werkritme weer oppakken.

 

 

Ongediertebestrijding van Lagerweybv.nl
Beoordeeld door klanten van lagerweybv.nl
Gemiddelde beoordeling: 4,5
 
Direct contact
Volledige naam
E-mailadres
Telefoon

 
SLUITEN
vorige |
hier komt de titel
| volgende